Päätin kerran tutustua nettitreffipalveluun. Yllättäen huomasin tutun näköisen miehen tuolla sivustolla. Hänhän on naapurista.. Olin aina pitänyt häntä mukavana ja nauravaisena tyyppinä. Niinpä laitoin hänelle viestiä, ja ensimmäisessä viestissä hän toivotti tervetulleeksi kylään. Ajattelin tehdä tikusta asiaa, ja kysyin, että missä paikkakunnallamme on parhaat menot, ja mies vastasi tuohon, että tietysti heillä..
Kyselin kuitenkin paikkakunnan ravintoloista vielä, jolloin hän vastasi, ja pahoitteli, ettei pääse mukaani, sillä hänellä on vieraita käymässä. Kyselin, että onko jokin viritys.. ja hän vain kommentoi "tuttujen pohjoisesta" olevan kylässä. Tapailimme sitten jonkin kerran, jolloin minulle selvisi noiden "tuttavien" olevan hänen naisystävänsä ja tämän lapset.
Mies kuitenkin oli sitä mieltä, ettei tuo nainen ole sitä mitä hän on etsinyt. Myös tulevaisuuden tavoitteet olivat aivan erilaiset. Nainen halusi naimisiin, ja lisää lapsia. Ja hänen uskonnollisesta taustastaan johtuen, muuta ei suku hyväksyisikään.
Mies ilmoitti mieluummin haluavansa minut.. kyseli tarkkaan minun aikomuksistani lasten suhteen. Välillä hän totesi "sydämensä hakkaavan vuokseni niin paljon, että pitää ottaa rauhoittavaa".. Oli polvillaan edessäni, "kun sä olet niin kaunis".
Jonkin ajan kuluttua mies alkoi tavattaessa yhtäkkiä pähkäillä, hän soittaisi naiselle juuri nyt, ja kertoisi, ettei enää tule.. Kehoitin kaveria kuitenkin kertomaan asian silmätysten viestin sijaan. Seuraavana päivänä viedessään minua kotiin, hän vielä varmisti; enhän varmasti halua lisää lapsia.
Tiesin hänen olevan menossa tuon naisen luokse lähipäivinä. Odottelin häneltä viestiä, kun on palannut, mutta sitä ei tullut. Lähdin pikku huppelissa kylään, ja paikalla oli tuo nainen. Vaadin miestä ulos juttelemaan, jolloin hän totesi "Olihan se koko ajan selvää, ettei tää ole mitään vakavaa. Olen valinnut Pirkon."
Järjestin pikku kohtauksen, tosin en tiedä selvisikö tuolle naiselle koskaan, mistä oli kyse. Soitin myöhemmin miehelle ja haukuin hänet pataluhaksi, hän vain leuhkasti totesi, ettei hänen tarvitse kuunnella tuollaista. Lienee mies popsinut diapamejaan siihen tahtiin, ettei edes muistanut mitä oli puhunut..
Eilen tuo mies ajoi minua vastaan. Kyydissä oli luultavasti tuo "toinen nainen". Miehellä on yhä ilmoituksensa treffisivustolla. Voi naisparkaa.