Itsekin olen joskus syyllistynyt hakemaan "sitä oikeaa" tv-chateista. Toinen toistaan järkyttävämpiin tapauksiin törmänneenä, olen kuitenkin luopunut siitä uskosta, että siellä ihan tavalliset, kiltit ja hellät aviomiesainesta olevat miehet hakisivat itselleen pitkäaikaista kumppania.
Noita chatteja silti seurailen toisinaan ihan  mielenkiinnosta, ja näyttää todella siltä, että samat kaverit siellä viikosta ja kuukaudesta toiseen viestittelevät.
Yksi asia pistää silmään ylitse muiden. Tuo paljon puhuttu viidenkympin villitys näyttää olevan aivan totta.
Kuinka monta ilmoitusta onkaan vanhoilta miehiltä, jotka hakevat 18+, mielellään kokemattomia tyttösiä. Kyllä minä ainakin saan noista ilmoituksista sen kuvan, että vaikkei yläikärajaa olekaan mainittu, ensisijaisesti haussa on nämä juuri "sallitut" ikäryhmät..Aikuisena naisena en vastaisi ilmoitukseen, jonka toivottu ikäryhmä alkaa miestä 30 vuotta nuoremmista. Täytyy siinä miehellä olla vähän liikaa itsetuntoa. Saattaapa miehellä itsellään olla lapsia, jotka ovat vanhempia. En vain voi mitenkään käsittää..
Usein nämä miehet tuntuvat uskovan sokeasti, että he "opettavat" nuorta naista lemmen saloihin, vaikka ainoa asia, mitä he voivat kenties opettaa, on se, että naisparat joutuvat miestä miellyttääkseen tekemään ihan mitä tahansa temppuja, ja tarjoamaan itseään käyttöön joka suunnasta. Seksi tuntuu olevan nykyisin urheilusuoritus tai sirkustemppu, jossa harjoitetaan kaikkia mahdollisia "opittuja taitoja" peräkkäin. Hellyydestä, rakkaudesta ja läheisyydestä ei ole tietoakaan. Ja nuoriin iskostuu se luulo, että kelvatakseen pitää osata, ja hakea se oppi sitten joltain vanhalta käppyrältä, joka yrittää vielä epätoivoisesti elää hetken nuoruutta, ja olla "ori", ennenkuin lopullisesti lerpahtaa.
Täytynee sanoa, että henkilökohtaisesti arvostan miehessä tiettyä elämänkokemusta, jota (toivottavasti) kertyy iän myötä, mutta toisaalta en halua viisikymppistä, jolle naisen reilusti  nuorempi ikä on itsetarkoitus. Joskus olen pohtinut, pitäisikö oma ikä valehdella seuranhakuilmoituksessa reilusti yläkanttiin, jottei näitä sankareita tulisi edes vastaan. On meinaan tullut.. siitäpä joskus toiste..
Syytä on myös välttää ilmoituksia, joissa mies kuvailee itseään nuorekkaaksi, mikä tarkoittaa sitä, että mies pukeutuu ehkä sinisiin farkkuihin ja siniseen farkkutakkiin, sekä värjää harmaata tukkaansa. Naamasta ikä kyllä näkyy, mutta henkinen kehitys on jäänyt sinne kahdenkympin tienoille.
Tällainen mies myös käyttää lempinimeä, ja mikäli nimessä on s-kirjain, korvaa hän sen ehkä z-kirjaimella, tyyliin Tapza. Niin ja juu, hän käyttää kirjoituksissaan kaksoisveetä, 18w, tai 50wee.

Noissa chateissa pyörii myös uskomattoman paljon lukutaidottomia miehiä. Vaikka kuinka laitat ilmoituksen tyyliin "haen aikuista keskustelukumppania", suurin osa yhteydenotoista on puhelinseksiseuraa haluavilta miehiltä. Tai sitten minä olen väärässä, ja ilmoitus viittaa aikuisviihteeseen.. Henkilökohtaisesti en moisista puhelinsessioista kostu, enkä ymmärrä, voiko joku nainen todella nauttia niistä. Rahasta voi kyllä tuota tehdä, mutta ilmaiseksi.. tosin täytyy myöntää, että joskus on tullut pistettyä esitys pystyyn, kun oikein on ruinattu.